Prezentacja przykładów brandingu owoców jagodowych

Zapraszamy na prezentacje najlepszy przykładów brandingu owoców jagodowych. Prezentacje to finał „Szkolenia prze.twórców” realizowanego przez Pawła Tkaczyka. Prezentacje odbędą się 14 października 2020 roku w Pałacu Mała Wieś, Belsk Duży, w godz. 10:00.
Aronia dla zdrowia

W Polsce mamy największe na świecie uprawy aronii czarnoowocowej. Owoce w większości są przerabiane na sok i koncentrat soku, produkuje się z nich również dżemy, herbatki owocowe i wino aroniowe. Jednak nie doceniamy jej zalet i pro-zdrowotnego działania. A aronią intere...
Spotkanie prasowe i prezentacja "Nawyki żywieniowe Polaków, a nadciśnienie"

Jak wynika z badań co trzeci Polak choruje na nadciśnienie tętnicze. Połowa nawet nie zdaje sobie z tego sprawy i bagatelizuje objawy. Nadciśnienie, w połączeniu z wysokim cholesterolem, cukrzycą lub otyłością zagraża życiu, istotnie zwiększa ryzyko zawału serca, udaru m...
Spotkanie prasowe 24/07

Zapraszamy na uroczystość wręczenia tytułu „Najlepszego owocu świata 2020 według dietetyków”. Borówka zwyciężyła w plebiscycie organizowanym wśród dietetyków przez największy branżowy portal Dietetycy.org.pl. 
Spotkanie prasowe i prezentacja "Odporność buduje się latem" 

W ramach „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców” Kantar przebadał związek między dietą a odpornością.
1 lipca - Dzień Owoców i Dzień Polskiej Borówki

Zapraszamy na wspólną konferencję prasową Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Krajowego Związku Grup Producentów Owoców i Warzyw organizowaną z okazji święta owoców i rozpoczęcia sezonu zbiorów borówki. Łączymy wysiłki by pokazać świeże polskie superowoce i idee jagodo...
Spotkanie prasowe i prezentacja wyników „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców”

Omówimy sposoby zwiększenia konsumpcji zidentyfikowane podczas realizacji jakościowych wywiadów etnograficznych. To była obserwacja, jak Polacy kupują warzywa, owoce i ich przetwory (gdzie dokonują zakupów, jak podejmują decyzje) i jak z nimi później postępują (w jakiej ...
Spotkanie prasowe 19/06

Zapraszamy na kulinarne otwarcie sezonu. Prezentacja smakowych walorów czerwonych superowoców - truskawek, malin i agrestu. Do plantacji do kuchni z Mikołajem Reyem. 
Spotkanie 9/06 zmiana terminu

Konferencja prasowa organizowana z udziałem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w której udział wezmą przedstawicie organizacji branżowych i plantatorzy owoców jagodowych, którzy współpracują w ramach kampanii „Czas na polskie superowoce!” - odbędzie się w późniejszym term...
Konferencja prasowa online pt. „Przetwory - co przeszkadza i jak zwiększyć zainteresowanie przetworami? - prezentacja online wyników „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców”

Kantar przebadał jakie miejsce w diecie Polaków zajmują przetwory z owoców i warzyw. Zaprezentuje rekomendacje jak zwiększyć zainteresowanie przetworami. Późna jesień to czas kiedy świeże warzywa i owoce chętnie zastępujemy przetworami. Sądzimy nawet, że zamknięte w słoi...
Prezentacja przykładów brandingu owoców jagodowych

Zapraszamy na prezentacje najlepszy przykładów brandingu owoców jagodowych. Prezentacje to finał „Szkolenia prze.twórców” realizowanego przez Pawła Tkaczyka. Prezentacje odbędą się 14 października 2020 roku w Pałacu Mała Wieś, Belsk Duży, w godz. 10:00.
Aronia dla zdrowia

W Polsce mamy największe na świecie uprawy aronii czarnoowocowej. Owoce w większości są przerabiane na sok i koncentrat soku, produkuje się z nich również dżemy, herbatki owocowe i wino aroniowe. Jednak nie doceniamy jej zalet i pro-zdrowotnego działania. A aronią intere...
Spotkanie prasowe i prezentacja "Nawyki żywieniowe Polaków, a nadciśnienie"

Jak wynika z badań co trzeci Polak choruje na nadciśnienie tętnicze. Połowa nawet nie zdaje sobie z tego sprawy i bagatelizuje objawy. Nadciśnienie, w połączeniu z wysokim cholesterolem, cukrzycą lub otyłością zagraża życiu, istotnie zwiększa ryzyko zawału serca, udaru m...
Spotkanie prasowe 24/07

Zapraszamy na uroczystość wręczenia tytułu „Najlepszego owocu świata 2020 według dietetyków”. Borówka zwyciężyła w plebiscycie organizowanym wśród dietetyków przez największy branżowy portal Dietetycy.org.pl. 
Spotkanie prasowe i prezentacja "Odporność buduje się latem" 

W ramach „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców” Kantar przebadał związek między dietą a odpornością.
1 lipca - Dzień Owoców i Dzień Polskiej Borówki

Zapraszamy na wspólną konferencję prasową Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi oraz Krajowego Związku Grup Producentów Owoców i Warzyw organizowaną z okazji święta owoców i rozpoczęcia sezonu zbiorów borówki. Łączymy wysiłki by pokazać świeże polskie superowoce i idee jagodo...
Spotkanie prasowe i prezentacja wyników „Narodowych badań konsumpcji warzyw i owoców”

Omówimy sposoby zwiększenia konsumpcji zidentyfikowane podczas realizacji jakościowych wywiadów etnograficznych. To była obserwacja, jak Polacy kupują warzywa, owoce i ich przetwory (gdzie dokonują zakupów, jak podejmują decyzje) i jak z nimi później postępują (w jakiej ...
Spotkanie prasowe 19/06

Zapraszamy na kulinarne otwarcie sezonu. Prezentacja smakowych walorów czerwonych superowoców - truskawek, malin i agrestu. Do plantacji do kuchni z Mikołajem Reyem. 
Spotkanie 9/06 zmiana terminu

Konferencja prasowa organizowana z udziałem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi, w której udział wezmą przedstawicie organizacji branżowych i plantatorzy owoców jagodowych, którzy współpracują w ramach kampanii „Czas na polskie superowoce!” - odbędzie się w późniejszym term...

Nie przegap tych historii

Poznaj najlepsze jagodowe marki
10
11
12
13
14
15
16
Używamy plików cookie do działania naszej strony internetowej, analizowania Twojego korzystania z naszych usług, zarządzania Twoimi preferencjami online i personalizowania treści reklamowych. Akceptując nasze pliki cookie, otrzymasz odpowiednie treści oraz funkcje mediów społecznościowych, spersonalizowane reklamy i ulepszony sposób przeglądania. Aby zarządzać swoimi wyborami, kliknij „Ustawienia plików cookie”. Pliki cookie niezbędne są do podstawowego funkcjonowania strony internetowej i nie mogą być odrzucone. Więcej informacji znajdziesz w naszej Polityce plików cookie.
Polityka plików cookies
Pliki cookie używane w witrynie są podzielone na kategorie. Poniżej możesz zapoznać się z każdą kategorią oraz zezwolić na niektóre lub wszystkie z nich lub je odrzucić, z wyjątkiem niezbędnych plików cookie, które są wymagane do zapewnienia podstawowej funkcjonalności witryny. Jeśli wcześniej dozwolone kategorie zostaną wyłączone, wszystkie pliki cookie przypisane do tej kategorii zostaną usunięte z Twojej przeglądarki. Listę plików cookies przypisanych do poszczególnych kategorii oraz szczegółowe informacje na ich temat znajdziesz w zakładce „Polityka plików cookies".
Niezbędne pliki cookie
Niektóre pliki cookie są wymagane do zapewnienia podstawowej funkcjonalności. Bez tych plików cookie witryna nie będzie działać prawidłowo. Są one domyślnie włączone i nie można ich wyłączyć.
Preferencje
Preferencyjne pliki cookie umożliwiają witrynie internetowej zapamiętywanie informacji w celu dostosowania wyglądu i zachowania witryny do potrzeb każdego użytkownika. Może to obejmować przechowywanie wybranej waluty, regionu, języka lub motywu kolorystycznego.
Analityczne pliki cookie
Analityczne pliki cookie pomagają nam ulepszać naszą witrynę internetową, gromadząc i raportując informacje na temat jej użytkowania.
Marketingowe pliki cookie
Marketingowe pliki cookie służą do śledzenia odwiedzających na stronach internetowych, aby umożliwić wydawcom wyświetlanie trafnych i angażujących reklam. Włączając marketingowe pliki cookie, wyrażasz zgodę na spersonalizowane reklamy na różnych platformach.